marți, 16 noiembrie 2010

În mandatul lui Capello, Anglia a câştigat 13 din cele 15 meciuri jucate acasă!

Una dintre cele mai aşteptate întâlniri amicale programate în această sătptămână, le va aduce faţă în faţă pe Anglia şi Franţa, cele două reprezentative urmând a se încleşta miercuri seară pe legendarul Wembley. Statistica all time este favorabilă englezilor, care au câştigat 16 din cele 27 de meciuri directe, alte 4 întâlniri încheindu-se nedecis.
Elevii lui Capello au o revanşă de luat în faţa fanilor, după remiza de acasă cu Muntenegru, scor 0-0, rezultat care a detronat-o pe Anglia din postura de lider al grupei preliminare G. De partea celaltă, elevii lui Blanc au urcat pe locul 1 al grupei din care face parte şi România, după eşecul cu Belarus, Franţa bifând succese pe linie în următoarele 3 meciuri.
Reprezentativa "cocoşului galic" va încerca miercuri seară să pună capăt seriei de 15 partide consecutive fără înfrângere ale Angliei pe propriul teren. Practic, aceast palmares pozitiv coincide cu preluarea naţionalei "Theree Lions" de către Capello, seria amintită consemnând 13 victorii şi două egaluri ale gazdelor de pe Wembley.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu